Off

Des del principi Polibuscador

by acamposa on 12/09/2016

Ara és un moment important a la vida dels estudiants. Tant si és el teu primer any o ja fa temps que estàs estàs a la Universitat des de la Biblioteca t’oferim una de les coses més importants dins de la teua vida acadèmica, LA INFORMACIÓ. En majúscules si, per que la informació és allò que vas a utilitzar per a estudiar, per elaborar els treballs, per formar-te, però, com sempre no tota la informació és vàlida, no tot allò que trobes a la xarxa té rigor científic o és de qualitat, per aquest motiu des de la Biblioteca t’oferim sessions de formació, per a que trobes el que necessites als nostres fons, a més gestionem les bases de dades d’informació científica i també les posem al teu abast.

Polibuscador funciona com la porta d’accés a eixa informació, a més aquesta temporada ha millorat en alguns aspectes, i des del mòbil podràs accedir fàcilment.

mascota-polibuscador

 

Prova’l des d’aquest enllaç i si vols formació a la carta, personalitzada ací

Comments are closed.