28 llibres de física en format electrònic i totalment gratis

by acamposa on 09/03/2015

La Biblioteca posa a teua disposició un grapat de llibres de física en format electrònic i totalment gratis a través de la plataforma INGeBOOK, les condicions les condicions d’ús de la qual te les detallem en aquesta notícia:

  • la connexió està limitada als usuaris que accedeixen des de qualsevol dependència local i/o remota (VPN o proxy) de la UPV que disposen de connexió a Internet, i sempre que les direccions IP d’accés estiguen dins del rang establert per a la UPV.

La plataforma està plantejada com un centre d’estudis i consulta amb funcionalitats d’interactivitat i col·laboració. És possible realitzar consultes, participar en grups de conversa, afegir notes, tindre un espai personal per organitzar els llibre favorits … Aquestes opcions sols estan disponibles per a aquells usuaris que estigues registrats a INGeBOOK. Fes click a la imatge per accedir directament als 28 títols. A més a més, si accedeixes al portal voràs tots aquells llibres que estan contractats per la Biblioteca. INGeBOOK

llibre-e

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *